|
01 Jul 2012, 14:20
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Zambi scurt si le analiza pe fete fiecare la rand. Isi indrepta privirea spre Isabella cand acesta o saluta calduros. Mereu Isabella i inspirase cel tip de persoana in care te puteai increde, serioasa dar stie sa se si distreze cand vrea. Semana mult cu Lexie, doar de aceea erau surori, doar ca aveau fiecare cate ceva mic in temperament diferit una fata de alta. Insa cu amandoua se intelegea bine, isi aminti de cumparaturile facute de Craciun cu Isabella si ultima data cand o vazuse pe Lexie fusese cand vizitasera mormintele la cimitir, si atunci vazuse cu adevarat bunatatea din inima lui Lexie.
Ofta scurt si tresari cand un barbat se apropie de ele. Chipes, dar indraznet. Un zambet vag dar simpatic i aparu in coltul gurii cand acesta i raspunse la intrebare, nu-l mai vazuse pana acum..sau cel putin il vazuse odata si nu dadu atentie, de aceea nu-i retinuse figura. In general retinea oamenii si trasaturile lor, dar pe el chiar nu-l mai vazuse pana acum. Chicoti cand Isa zisese "Dar adevarul este ca ei doi aveau niste treburi de rezolvat si desi mi-era cam frica sa-l last pe Matt singur cu Raizen, am preferat sa nu mai fiu drogata inca o data de directorul de la Hogwarts.." :
- Nu cred ca se supara daca te rapim noi putin, corect?
Ce i se parea ciudat era ca era un singur barbat intre atatea fete, doar ca era sigura ca lui i convenea. In fond, carui barbat nu-i convenea sa fie unul intre atatea fete? Cunostea prea bine partea masculina ca sa nu-si de-a seama prea curand de chestia asta. I intinse mana barbatului politicos, zicand:
- Julieta. Trebuia sa se prezinte si lui cum o facuse si cu celelalte doua fete, politetea i era in sange uneori.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|