|
01 Jul 2012, 23:23
(This post was last modified: 01 Jul 2012, 23:24 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Animalul i furase ochii din prima, era prea frumos ca sa nu-l privesti. Insa reusi sa-si ia ochii de la el si se aseza in coltul mesei, deobicei statea unde apuca la o masa dar acum prefera partea aceea. Inghiti in sec si zambi cald cand observa atmosfera linistita din cafenea, adora cafeneaua asta caci chiar daca era aglomerata mereu se pastra linistea si puteai chiar sa-ti auzi gandurile uneori. Isi dadu o mana prin par si zambi din nou cand Alice veni cu meniurile.
- Sunt sigura ca nu e nevoie sa muste pe nimeni de aici.zise ea zambind.
Lua unul dintre multitudinea din meniuri si continua sa caute cu privirea ceva care sa o satisfaca. Alcool nu avea nevoie, desi bea foarte des vin sau whisky, nici de cafea nu avea chef caci afara era prea cald si nu avea nevoie de ceva care sa o incalzeasca, asa ca inchise meniul si il puse la mijloc alegandu-si doar o racoritoare, mai bine zis un suc de portocale..Zambi satisfacuta cand veni sa le ceara comanda si astepta ca si ceilalti sa se hotarasca.
- Uhm..cred ca eu am sa iau o racoritoare, mai precis un fresh de portocale, te rog.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|