|
01 Jul 2012, 23:31
(This post was last modified: 01 Jul 2012, 23:35 by Isabella River.)
|
|
Guillaume J. Devereux
|
RP Posts: 136
Casa: Viperini
Galeoni: 320
Animal: Lup - "Shadow"
|
|
- OOC: vorbise cu Julieta

BIC:
Guillaume o privi amuzat pe cealalta profesoara, si incepu sa rada. Cum sa compare un Rotweiller cu un lup? Trebuia sa-l cunosti mai intai pe Shadow, si dupa aceea nu mai aveai cum sa spui ca era ca un caine de teapa unui Rotweiller. Era, ce-i drept, bland, dar nu cu multa lume, iar cand o persoana il enerva, era mult prea salbatic. Desi era animag, barbatului ii era extrem de greu sa-l dreseze pe Shadow, caci acesta gandea mult prea mult pentru sine.
"Nu e nevoie sa-l atingi, musca pe oricine are chef. Insa de data asta, nu va mai face asa ceva", raspunse el amabil, scotandu-si bagheta si creand o lesa in jurul gatului animalului, care avea darul sa-l impiedice sa muste pe cineva.
Ceru un castron cu apa pentru lup, si pentru el lua un cocktail racoritor, si se aseza la masa necunoscutilor, undeva intre Lexie si profesoara roscata, al carui nume nu il stia, dar care se asezase pe colt.
"Nu sunt superstitios, insa Incuiatii cred ca daca te asezi pe coltul mesei, o sa ramai vaduva", ii spuse el politicos, facandu-i putin loc cu scaunul.
"Eu sunt Guillaume Julien Devereux, imi pare bine", continua, adresandu-se si celorlalti.
- Edit by Isa: Cere-l in casatorie, Julieta !! ... ok, nu ma mai bag. :-< =)))))
war is coming, prepare for the massacre
We are the children of death. Know us by our scars, tears, and hatred. We are the shadows cast by your holy light.
They will not force us, they will stop degrading us, they will not control us. We will be victorious.
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|