|
01 Jul 2012, 23:39
(This post was last modified: 01 Jul 2012, 23:39 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Incepu sa rada cand auzi vorbele barbatului. Ea nu credea in superstitii, dar aprecie gestul lui si nu o luase ca o jignire. Isi astepta freshul si privi in jur, ca apoi sa-si indrepte privirea catre ei. I zambi barbatului, zicand:
-"Am avut doi soti - au murit in circumstante misterioase. Ceea ce imi aminteste ca sunt singura - dar dumneavoastra ?". zise ea razand si observand cum doamna care serveste i vine cu fresh-ul. I multumi cu un gest si continua sa asculte conversatiile.
Isi ridica o spranceana cand auzi numele de familie al barbatului. Devereux deci...Franta? Poate se insela poate nu, insa mai auzise de undeva numele asta, probabil de la tatal ei insa nu prea baga ea de seama chestiile astea. Nu prea era cu " Vai de mine..familia cutare? Serios?", nu. Ea era interesata mai mult de persoana decat de numele acesteia care era doar de fatada caci in fond ce era in interior conta?
Privi cu interes in continuare animalul ca apoi sa-si indrepta privirea spre Isa care parea nedumerita si tacuta. Vrusese sa o intrebe ce are, dar parea nepoliticos fata de toti si tacu. Avea sa vorbeasca cu ea mai tarziu, avea sa o intrebe si cateva chestii..deci lasa asta pe cand putea ramane doar ea cu viperina, caci era incomod si pentru ceilalti sa vorbeasca doar ele doua.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|