|
02 Jul 2012, 12:34
(This post was last modified: 02 Jul 2012, 12:45 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Isi arcui o spranceana si opri muzica in momentul in care barbatul opri. Daca se dadea atat de viteaz de ce nu canta el? Se dadu jos de pe scena si o privi pe Lexie facandu-i semn sa o urmeze. Ajunse drept in drept cu barbatul doar ca ea statea in picioare, iar el pe scaun. I zambi sarcastic si i lua mana punandu-i microfonul in mana si zise:
- Se pare ca domnul de aici vrea sa ne cante! se apropie de el continuand... Daca eu nu pot canta melodia Smells like teen spirit pentru ca am o voce delicata de femeie, inseamna ca poti tu..corect? In plus, sunt tare curioasa sa-ti vad talentele. zise ea razand sarcastic dar ca sa nu se vada.
Evident ca el putea doar ca sigur se va gandi ca era o capcana, chiar daca era doar o scena amarata de karaoke. In plus, ce i spusese ea era o provocare..treaba lui daca o accepta sau nu, in plus..ce avea sa piarda? Doar ca barbatul i stricase toata distractia. Se puse inapoi la masa si se aseza pe canapeaua mov tot in locul unde fusese. Isi ridica un genunchi la piept si astepta sa vada ce face tipul al carui nume nu-l retinuse..doar de familie.
Isi arcui o spranceana si se uita in jur, probabil ceilalti asteptau ceva.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|