When i'm angry i shout at the top of my voice
04 Jul 2012, 18:29
  • Ofta scurt si isi arcui o spranceana. De cand i dadea mica roscata sfaturi? Ea avusese doar 1-2 iubiti pe cand el o duzina si deabea scapase de ele, ce sa faca..frumusetea asta il dobora. Era un narcisist si nu i era frica sa o recunoasca doar ca roscata i voia doar binele si el stia asta, insa in postura asta el trebuia sa-i de-a sfaturi si nu ea..dar omise un lucru.
    - Si ce face "ma friend" Mark? zise el tachinand-o.

- In plus, viata mea nu cred ca te prea intereseaza pe tine..nu mai am 12 ani sa i povestesc mamei de primele mele relatii sexuale, sa-i spun cum a fost, daca m-am protejat sau cum era tipa..Cred ca ar fi banal, insa daca vrei iti pot povesti..dar vei ramane cu traume si vei face un soc sau un stop cardiac, vrei asta? Cred ca nu..deci.. zise el incepand sa rada sarcastic, chiar era deschis sa-i spuna dar avea sa o socheze si nu voia sa ramana fara mica lui surioara roscata, caci altfel pe cine ar tachina, nu? Ofta scurt si se aseza la radacina unui copac cu mainile puse sub ceafa.

Step aside bitches it's Klaus Lovel
[Image: 1hR6WRH.gif].[Image: TZZ9W12.gif]
I'm a sweet serial killer

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: When i'm angry i shout at the top of my voice - by Klaus Lovel - 04 Jul 2012, 18:29