When i'm angry i shout at the top of my voice
04 Jul 2012, 19:24 (This post was last modified: 04 Jul 2012, 19:24 by Klaus Lovel.)
  • Bine, poate exagerase putin si isi dadu seama repede de asta. Se apropie de ea si o imbratisa, chiar daca ea crescuse el inca avea acel sentiment sa o protejeze si tinea mult la ea, ea fiind una dintre persoanele importante din viata lui, poatea cea mai importanta.
    - Uhm..scuza-ma daca am sarit calul, uneori..nu-mi prea place sa vorbesc despre viata mea amoroasa si in plus stii cum e...defapt ma stii mai bine decat mine, nu inteleg de ce mai intrebi.

Ofta scurt si se aseza inapoi pe spatele cu mainile sub ceafa. Chiar nu stia multe despre acel Mark, dar un singur lucru stia..caci daca avea sa o faca pe sora lui sa sufere, ei bine..putea sa se considere mort. Un zambet malefic i aparu in coltul gurii ca apoi sa zica:
    - Ei bine am o surpriza pentru tine. Continua el si isi scoase bagheta rostind o vraja, aparu un patruped fix langa roscata incepand sa de-a din coada. Cred ca ar fi multumit sa te aiba ca stapana.

Step aside bitches it's Klaus Lovel
[Image: 1hR6WRH.gif].[Image: TZZ9W12.gif]
I'm a sweet serial killer

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: When i'm angry i shout at the top of my voice - by Klaus Lovel - 04 Jul 2012, 19:24