young&reckless
09 Jul 2012, 11:27
  • Lexie se incrunta, sustinandu-i privirea femeii cu un zambet ironic. Nu se prezentase. Isi retrase mana si o privi in continuare. Trebuia sa il ia pe Fenrir de acolo si planul ei fusese perfect inainte sa apara minunatia aia de femeie care sa dea totul peste cap si sa o priveasca cu superioritate. Kurt nu va fii foarte multumit, cu siguranta.

Lexie isi ingusta ochii.
    "Ei bine, nu stiu ce ordine stupide ai primit tu, insa eu am fost trimisa cu o cerere clara si o voi respecta," spuse ea, pe un ton dulce.
    Viperina isi tinea bagheta in mana, pregatita, pentru ca tensiunea era suficient de mare incat sa izbucneasca un duel intre cele doua in orice moment.

Totusi, paznicul le privea cu coada ochiului si tanara stia ca niciuna dintre ele nu ar fi facut nimic nesabuit. Puteau fii inchise. Ii arunca femeii un zambet amabil.
    "Ma bucur ca te-am cunoscut," spuse ironic, apoi dadu sa treaca pe langa ea.

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
young&reckless - by Lexie Stryder - 08 Jul 2012, 15:41
RE: young and reckless - by Isolde du Maurier - 08 Jul 2012, 19:22
RE: young&reckless - by Lexie Stryder - 09 Jul 2012, 09:46
RE: young&reckless - by Isolde du Maurier - 09 Jul 2012, 10:16
RE: young&reckless - by Lexie Stryder - 09 Jul 2012, 11:27
RE: young&reckless - by Isolde du Maurier - 09 Jul 2012, 13:18
RE: young&reckless - by Lexie Stryder - 10 Jul 2012, 18:58
RE: young&reckless - by Isolde du Maurier - 13 Jul 2012, 17:11