Discutzii la masa
|
29 May 2008, 11:08
|||
|
|||
Adwca...statea la masa, cascand si privind-o pe Ginny cum il facea pe Neville sa...o doreasca? hmm ciudat
"Ginny.." sopti Adwca, " nu crezi ca este cam evident?Adica cred ca isi da seama " "eeh.. lasa-l pe mana mea...Neville... ai vrea ca mai tarziu sa iesim si noi sa ne plimbam pe malul lacului? " intreba Ginny cu o vocee foarte pitigaiata "oo da " spuse Neville salivand prin farfurie "Vezi ti-am zis eu!! " spuse Ginny very incantata. Dar Adwca privea in alta parte. Privirea ei era departe...de fapt, la doua scaune mai incolo ( ![]() "Hermione, deci cand ziceai ca vom invata la Ierbologie? Adica stii.. ca eu nu prea retin numele plantelor alora " intreba Ron, parca numai ca sa vada buzele...fine si catifelate cum se misca. 'ohh...ce noroc pe Hermione!' "Alohaaa!!" urla Ginny in urechea Adwcai "aaa....daa...da putem dansa " Ginny faccu ":|" si isi dadu din nou parul pe spate. "Harry...cred ca anulam intalnirea de diseara.. ies cu Neville " spuse Ginny Harry strangea paharul cu suc din bostan atat de tare, incat era sa il sparga "da desigur.. nu ma deranjeaza" si schita un zambet, care parea ca mai ca ii venea sa vomite .. OCC: lipsa de idei ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O masa copioasa | Jack Lionheart | 9 | 2,502 |
25 Jul 2011, 10:36 Last Post: Ema Snow |
|
La masa Cercetasilor | Rebecca D. Black | 1 | 1,136 |
18 Jul 2011, 23:27 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
La masa cu Ochii-de-Soim | Serena van der Woodsen | 5 | 1,874 |