I look at the sunset & I think of you
14 Jul 2012, 17:59
  • Dar aveau destul timp pentru a se privi fara sa scoata un sunet alta data. In acel moment, trebuiau sa plece de acolo cat mai repede. Isabella era profesoara, se putea plimba prin castel la acea ora, insa Matt era un pasager clandestin si i-ar fi putut crea probleme.
    Totusi, era vrajit de chipul fetei, nereusind sa isi miste picioarele si fiindu-i greu sa si respire. Ii saruta mainile pe rand, apoi fruntea, dupa care o imbratisa si ii sopti la ureche:

"- Haide cu mine, ti-am pregatit ceva special." Se intoarse catre peretele din spatele sau si intinse mana. "Inchide ochii."

Fata se conforma si simti cum Matt o trage incet de brat, inaintand parca prin perete. Isi tinu respiratia si in secunda urmatoare putu distinge prin pleoapele inchise o lumina mai puternica. Baiatul ii dadu drumu la mana si se indeparta putin, vocea lui auzindu-se de mai departe:

"- Gata, poti sa te uiti."

Isabella deschise ochii si paru uimita. Se aflau in Camera Necesitatii, asat era sigur, dar in ce se transformase aceasta? Pareau un fel de catedrala mare, cu tavanul foarte inalt si luminata de sute de lumanari care pluteau, amintind de Marea Sala. Undeva intr-un colt, se afla o masa cu doua farfurii, tacamuri si doua lumanari, asezate pe un suport.

"- Ce e asta?" intreba cu un glas scazut Isabella.
    "- Asta este cadoul meu pentru tine." O melodie lenta se auzi parca din pereti. "Imi acorzi acest dans?"

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: I look at the sunset & I think of you - by Matt I. River - 14 Jul 2012, 17:59