I look at the sunset & I think of you
15 Jul 2012, 22:55
  • Baiatul privi expresia sincera din ochii Isabellei, privirea de care se indragostise, si stiu ca aceasta vorbea cat se poate de serios, ca nu erau daoar vorbe goale. Insa atmosfera aceasta mohorata nu era in planul lui. O adusese acolo ca sa petreaca cateva ore impreuna si sa se distreze. O apuca dintr-odata de mijloc si o lipi de pieptul lui:

"- Nu ai pentru ce sa imi multumesti. Insa daca vrei sa te revanjezi atat de mult.." facu o pauza.
    "- Da?" in indemna Isabella.
    "- Danseaza cu mine."

Trecuse o ora de cand cei doi intarsera in Camera Necesitatii, o ora perfecta petrecuta impreuna, dansand si glumind. E adevarat, lui Matt u i-a placut niciodata sa danseze. Dar nu ii vedea nimeni, deci nu avea niciun motiv sa nu o faca. O saruta pe Isabella, apoi ii lua mana si o trase spre masa. Flutura bagheta si mancarea pregatita de el aparu din senin.

"- Ce spui? M-am intrecut pe mine insumi, dupa parere mea." spuse Matt mandru.

Isabella doar il starnse mai tare de mana si il saruta pe obraz, apoi fugi la masa si se aseza, fluturand din gene.

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: I look at the sunset & I think of you - by Matt I. River - 15 Jul 2012, 22:55