A long and sad story
16 Jul 2012, 09:31
  • Se incrunta la randul ei si pleca capul in jos, din nou amintirile i se derulau in minte ca un film.
    -Uhm...scuza-ma, inca nu am acceptat chestia ca sunt moarta si sunt o fantoma..stii, nu e o chestie care o poti accepta usor! Zise ea privind-o pe Lexie cu o inocenta pura, chiar i parea rau ca o luase tare din prima doar ca toata lumea o intreba si se saturase sa le zica ca nu voia sa-si spuna povestea.
    Insa se mira cand auzi ca in aceea carte chiar se afla povestea ei adevarata, dar nu voia sa-l bage pe Gaspard de vina..pentru ca nu era, avusese un motiv desi el nu stiuse ca ea era insarcinata cu copilul lui.
    - Uhm..nu stiu despre cine e vorba, probabil cartea e veche.. Zise ea mintind, nu ca nu voia sa-i spuna adevarul doar ca nu voia sa il bage pe Gaspard in probleme mai mult de cat era.
    - Sunt sigura ca barbatul acela a facut-o cu un motiv, altfel de ce sa-ti omori sotia fix in padure in ziua nuntii? Continua ea insa incerca sa o faca pe viperina sa uite ca zisese padure..prea mare coincidenta sa le stie pe toate.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
A long and sad story - by Calliope A. Dubois - 15 Jul 2012, 22:42
RE: A long and sad story - by Lexie Stryder - 15 Jul 2012, 22:54
RE: A long and sad story - by Lexie Stryder - 16 Jul 2012, 09:22
RE: A long and sad story - by Calliope A. Dubois - 16 Jul 2012, 09:31
RE: A long and sad story - by Lexie Stryder - 17 Jul 2012, 15:02