belle,mais belle pour qui?
19 Jul 2012, 14:50
  • Ofta si il privi pret de cateva minute bune pe Kurt. Nu-i stia povestea, probabil voia doar sa o afle. Insa barbatul asta era greu de citit, cel putin pentru ea. Putini erau barbatii greu de citit iar el facea parte din acel grup sigur. Isi drese glasul si apoi isi indrepta din nou privirea catre el, el nu-si dadea seama cat de groaznic te simteai sa fi fantoma si toti sa te compatimeasca. Ea ura lucru asta, ura faptul sa fie compatimita si privita cu mila de toti cei din jur.

- Nu stiu. Eu nu am avut timp sa ma gandesc, defapt nici n-am stiut ca mor..m-a luat prin surprindere. Pur si simplu..s-a intamplat in ziua nuntii. Continua ea. I era greu sa vorbeasca despre asta si se saturase de toti care o intrebasera si trebuia sa le zica povestea de la cap pana la coada. Murise in ziua nuntii, era insarcinata insa Gaspard nu stia asta, ce putea fi mai rau?

- O sa iti povestesc daca imi promiti ca nu ma compatimesti sau ma privesti cu mila, urasc persoanele care fac asta. Murmura ea arcuindu-si o spranceana.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
belle,mais belle pour qui? - by Kurt F. Malfoy - 16 Jul 2012, 16:05
RE: belle,mais belle pour qui? - by Calliope A. Dubois - 19 Jul 2012, 14:50