belle,mais belle pour qui?
20 Jul 2012, 12:08 (This post was last modified: 20 Jul 2012, 12:09 by Calliope A. Dubois.)
  • Isi inclesta pumnul pe rochie pret de cateva secunde cand incerca sa-si aminteasca acele momente de fericire de la nunta si apoi in cateva minute totul devenise o inmormantare si din fericire se transformase in ura totala. O lacrima i se prelinse pe obrazul usor palid dar apoi se intoarse repede. Ce regreta ea era faptul ca nu apucase sa-i spuna lui Gaspard ca ea era insarcinata.

Insa se pare ca soarta i pregatise cu totul altceva, nu o nunta de vis ci o inmormantare fix in ziua in care trebuiau sa-si depuna juramintele. Isi intoarse privirea catre Kurt si isi drese glasul, zicand:
    - Urma sa ma casatoresc. S-a intamplat chiar in ziua nuntii, era ceva ciudat cu logodnicul meu. Il simteam rece si oarecum ingrijorat insa nu am bagat de seama. Am mers intr-o padure, pentru a-mi arata ceva, asta era pretextul si acolo a folosit pe mine un blestem si asta sunt. Ti-am spus, povestea mea nu e interesanta decat pentru curiosi. Si eu eram insarcinata, urma sa-i zic dupa nunta..insa nu am mai apucat.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
belle,mais belle pour qui? - by Kurt F. Malfoy - 16 Jul 2012, 16:05
RE: belle,mais belle pour qui? - by Calliope A. Dubois - 20 Jul 2012, 12:08