|
24 Jul 2012, 09:24
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Ii dadu drumul incet,pentru a fi sigur ca acum era stapana pe propriile picioare si ca nu se va impiedica. Nu vroia sa o vada facandu-se de ras desi probabil ca aveau sa se tina de garduri si sa fie tare veseli atunci cand aveau sa iasa de acolo. Isi aprinse o tigara si isi facu loc catre tejghea,cu Ivy pe urmele lui. Il saluta pe barman si il intreba daca aveau si camere de inchiriat. Treisute de galeoni pe noapte? Perfect. Nici ca mai avea sa plece de acolo pana in zori. Comanda deasemenea si doua irish-whiskey-uri,sperand sa fie originale,nu alta bautura alcoolica,probabil colorata. I se intampla foarte des sa ceara ceva si sa primeasca altceva.
'' Nu esti nebuna,scumpo. Si chiar dac-ai fi,nu as observa. Nu sunt prea normal,stii? In orice caz,ma bucur ca esti bine. Stiu ca esti independenta si descurcareata insa mi-am facut griji pentru tine,acolo in Azkaban.''
Ii mangaie incet spatele,caci erau chiar unul langa altul,pe scaunele de langa tejghea. Era un loc bun,aproape de barman,unde puteai auzi tot ce se vorbea in Lumea Vrajitoreasca. Invatase cum stateau lucrurile la inceput,cand se intoarse in urma cu doi ani. Fara o casa,fara bani,fusese nevoit sa lucreze prin baruri si sa doarma pe sub mese,nu din cauza betiei,ci pentru ca nu avea unde sa se duca. Acum insa era cine era si totul parea sa fie bine.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|