|
24 Jul 2012, 12:47
(This post was last modified: 24 Jul 2012, 12:51 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Stinse tigara apoi isi aprinse inca una. Stia ca fuma mult,chiar foarte mult,dar de ce sa renunte la un lucru pe care-l facea atat de bine? La fel si cu bautura. Stia ca daca nu murea ucis de cineva atunci sigur ciroza sau cancerul de plaman aveau sa il rapuna. Sau amandoua. Stia ca avea acele vicii de atunci,de cand aflase ca trebuia sa se casatoreasca. Daca se gandea bine,nu fusese un sot prea dragut. Daca se gandea bine,nici nu si-o dorise pe Susanne. Tatal lui vroia sa il casatoreasca repede,cu o fata de conditie buna,careia sa ii ia toti banii si pentru a-i distruge viata celui mai mare dintre gemeni. Fusese vandut ca o vita,ca un taur. Dar taurii aveau coarne cu care invatau sa impunga inca de cand erau mici. Asa ca acel chin al lui il transformase in omul de acum.
Stia ca Ivy era ingrijorata pentru el. Si el ar fi fost ingrijorat daca Julieta ar fi fost o fiinta scarboasa,rea si mai periculoasa decat trei demoni la un loc. Din fericire iubita lui avea o sora superba,extrem de prietenoasa si iubitoare,la care si el ajunsese sa tina ca la o sora,ca la o viitoare cumnata. Si incepea sa se intrebe de ce viata nu i-o scosese in cale pe aceasta creatura divina inainte de a fi prea tarziu. Se intreba de ce Ivy nu fusese de la inceput a lui,de ce nu fusese conceputa mai repede,de ce nu o cunoscuse inca din anii tineretii. De ce? Nu stia. Acum era prea batran si prea acru pentru ca viata sa il mai poata indulci complet.
'' Eu sunt defapt chiar foarte bine. Daca tu esti,sunt si eu. Spune-mi,draga mea,ce ai prefera : un mega-concert in New York sau o vacanta in Hawaii?''
Daca ii placea sa isi dea banii pe ceva acele lucruri erau cartile,vinul si vacantele. Cartile deoarece era un soarece de biblioteca,avand mereu la el cel putin trei volume. Vinul era bautura lui preferata,avea ceva elegant si il ducea cu gandul la nectarul pe care il beau zeii Olimpului. Iar vacantele,ei bine,erau singura cale prin care nu putea innebuni si mai mult de atat. Nu era un om care sa stea in acelasi loc o mie de ani,ii placea sa se plimbe,sa cunoasca lucruri si oameni noi. Invatase cinci limbi straine tocmai pentru a fi sigur ca avea sa se inteleaga cu oamenii din alte tari fara a fi nevoit sa dea din maini si sa se agite. In plus,el si Ivy chiar meritau o vacanta.
'' Daca mergem la concert,o sa ma auzi live. Eu si trupa.Si tu,desigur. Avem nevoie de o voce feminina. In Hawaii suntem numai noi doi,prajindu-ne fericiti la soare.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|