|
25 Jul 2012, 16:49
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Dadu absenta din umeri, ce sa faca? Nu stia, nu avea nici o idee, parca venisera Dementorii si i stersera memoria si uitase totul. Isi scutura capul si apoi privi de jos in sus, nu exista nici o cale de iesire rapida si daca ar fi incercat sa fuga de dragon, ei bine erau ca si moarte. Atunci ar fi dovedit faptul ca il furasera, desi nu era asa. "Haide, Julieta, gandeste.." Murmura ea in gand incercand sa gaseasca o solutie plauzibila si sa ajunga cu bine acasa.
- Uhm...nu stiu, daca am incerca sa-i explicam dragonului ar fi o solutie, dar nu ne intelege. Din nou trebuie sa apelam la vraji si sa gasim limba straveche care ne poate ajuta sa vorbim cu mama-dragon."
Zise ea dand absenta din umeri, daca soimeanca avea alta idee cercetasa era gata sa o asculte, nu gasise alta solutie. Nu putea gandi repede in solutiile de urgenta, ea mereu analiza un lucru mai multe ore si apoi actiona, acum nici cinci minute nu veau la dispozitie. Observa ca dragonasul se uita dupa ele si se ruga sa nu vina aici, macar pana incercau sa faca vraja aceea.
- Alta idee?
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|