|
|
29 Jul 2012, 15:16
|
|
Odette B. Malfoy
|
RP Posts: 996
Casa: Viperini
Galeoni: 613
Animal: Sarpe veninos - "Aymar", Lup - "Nymeria"
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
Simtea cum sangele incepea sa ii fiarba in vene si stranse din dinti cat putu, incercand sa nu sara pe Kurt si sa il transforme intr-un cadavru.
-Pe atunci nu stiam ca suntem frati! marai accentuand fiecare cuvant.
Respira adanc de cateva ori, iar Axl o batu pe umar incepand sa ii povesteasca 'cumnatului' sau cum s-au cunoscut.
Era vara, acum trei ani, si erau amandoi la un concert al trupei Godsmack. Era trupa preferata a lui Odd, iar Axl era acolo mai mult pentru a agata puicute inebunite dupa heavy-metal. Concertul era pe terminate cand Axl se apropie de Odette si isi aseza lejer bratul in jurul taliei fetei, alegandu-se cu un pumn in fata si cu o bagheta in dreptul inimii. Ii parea aproape rau ca trebuia sa omoare un baiat atat de dragut.
-Pune naibii aia jos, sau vei avea probleme, mormai baiatul stergandu-si sangele din coltul gurii cu mana stanga, lasand sa se vada Semnul Intunecat pe care il avea pe antebrat.
-Esti.... uite, sopti Odette aratand spre Semnul Intunecat de pe antebratul sau subtire si bolnavicios de alb. Odette...Malfoy, spuse apoi intinzand hotarata mana spre el si bagandu-si bagheta in buzunar.
-Axl Gaunt, zambi malitios.
-Nu pot sa cred, sopti Odette in reptomita facandu-l pe Axl sa isi scape paharul de bere din mana. Mama a fost ceva... in fine, nu conteaza, spuse indiferenta incercand sa il scoata din starea aceea de soc.
Solistul tocmai isi lua ramas-bun cand Axl incepu sa ranjeasca malefic.
-Ce zici daca am bea ceva impreuna cu Erna? intreba aratand cu capul spre solistul care tocmai parasea scena intr-o mare de aplauze si strigate.
Tocmai vroia sa il intreba daca e nebun, insa Axl o intrerupse luand-o in brate si fugind cu ea in spatele scenei. O lasa apoi jos si ii facu semn sa isi scoata bagheta. La trei soptira amandoi 'Imperio' cu baghetele indreptate spre cei doi paznici.
-Si cam asta a fost. Am aflat apoi ca locuieste si el in Pestera lui Godric si ca merge si el la Hogwarts. E cu doi ani mai mare, de asta nu l-am observat printre viperini. Dar de atunci am fost cam nedespartiti, prieteni foarte buni, am terorizat Castelul impreuna timp de doi ani, rase Odette amintindu-si de vremurile bune cand Axl era elev la Hogwarts.
Odette Bellatrix Malfoy
In Slytherin you'll make your real friends....
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|