|
10 Aug 2012, 18:33
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Isi intoarse privirea inspre ea,luandu-i mana si punandu-i o pe pieptul lui,acum gol dupa ce-si indepartase camasa. ''Auzi cum imi bate inima,draga mea?'' Ii arunca o privire calda,pura,mai linistita decat orice altceva ce existase vreodata pana acum
'' Voi ramane langa tine in vremuri bune sau rele,in vremuri de slabiciune sau putere. Te voi respecta si voi fi al tau pana ce moartea ne va desparti,chiar si mai departe de ea.'' Tocmai ii reamintise juramantul pe care amandoi il facusera cu mai putin de cateva zile in urma. Juramantul pe care avea sa-l urmeze intocmai,fiindca nici nu dorea sa fie altfel. O infruntase pe Freyja,chiar si pe India,dupa ce afla ca aceasta era in viata,doar pentru a fi alaturi de Ivy. Era de ajuns sa se gandeasca la faptul ca renunta pe jumatate la fiica sa,la familia sa,doar pentru a fi alaturi de Ivy - caci Malfoy-ii nu o vroiau,ci numai mama ei,din toata familia.
'' Tu doar promite-mi sa fii ultima persoana care imi saruta buzele si ca voi fi primul lucru la care te vei gandi cand te trezesti in fiecare zi de acum inainte.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|