|
11 Aug 2012, 12:56
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Isi trecu mana incet prin parul ei blond,atat de des si stralucitor,infasurandu-si cateva suvite in jurul degetelor sale,lasandu-si apoi mana pe gatul ei,trecand usor-usor pe umeri si spate,continuand sa priveasca tavanul. Atingerile lui Ivy pe abdomenul sau ii ofereau o stare de siguranta si familiaritate,facandu-l sa-si doreasca sa o ia cumva,trup si suflet si s-o inchida inaintrul lui,undeva intre coloana vertrebrala si torace,pentru ca ea sa simta si sa auda inima lui,care batea numai pentru ea,pentru a observa cum plamanii lui se misca,innebuniti sa simta parfumul ei feminin,atat de placut,care il linisteste,sa inteleaga cum tot sangele care-i curgea prin vene urla numele ei,carnea care ii acoperea oasele ardea la gandul ca in sfarsit isi apartineau,in cel mai superior,superb mod posibil.
'' Incep sa ma gandesc la evolutia noastra,ca si cuplu,ca si oameni. Nu o spun ca o constatare aroganta,ci doar ca o uimire,ca un fapt care ma zguduie si ma sperie: am avut dreptate. Stii,atunci,cand ne-am sarutat prima oara,ti-am prezis ca vei fi a mea si vei avea copilasi cu parul blond.''
Surase scurt,avand o oarecare nota de melancolie,de tristete in glas si-n suflet pe care si-o inlatura imediat,strangand-o Ivy mai aproape,prinzandu-i soldurile si urcand-o deasupra lui,pentru a-i vedea chipul,nu pentru a se holba la un tavan alb,care nu exprima nimic,nici macar lipsa unei idei sau delirul nebuniei. Aceasta creatura pe care o tinea in brate era femeia vietii lui iar dragostea pe care i-o oferea era tot ce-si dorise vreodata,tot ce il putea salva,il putea face sa isi revina. Atata responsabilitate,atatea sentimente,o asemenea complexitate...cata teama ii incoltea acum in suflet,teama pe care o uita imediat ce-i saruta buzele lui Ivy si isi lipi apoi varful nasului de al ei,soptind un sincer te ador.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|