|
14 Aug 2012, 07:50
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Incepu sa rada cand auzi intrebarea. Parintii lui? Serios? Oh,Doamne,trecea de la extaz la agonie. Nu putea sa spuna ca relatia dintre cei doi soti Malfoy era ingrozitoare dar il deranja ca mama lui nu il convingea pe Malfoy sa o accepte pe Ivy,care era,desigur,un nou membru al familiei. Totusi,o data ce tabla de sah era alcatuita complet,nu se mai putea face nimic. O data Malfoy,intotdeauna un Malfoy,indiferent daca-ti placea sau nu. Ramaneau impreuna,erau o familie.
'' Parintii tai,de acum incolo. Scumpa mea mama a decis sa puna acea vaduva neagra pe tabla de sah din sufragerie in semn ca de acum esti de-a noastra si dupa ce ea se va stinge,vei deveni doamna Malfoy. Tatal meu - cel putin cel adoptiv,caci pe cel natural nu-l mai pot numi tata - este si mai pasionat de unica lui fiica,Odette - sau sa-l numim dracusorul adolescent?- pe care o rasfata,fara a da doi bani pe bastardul sotiei sale - ala fiind eu. Dupa cum vezi,nimic nu s-a schimbat.''
Nu il prea interesa parerea celor din jur,atata timp cat el era fericit. Totusi,se bucura de faptul ca mama lui era de partea lui Ivy,caci femeia aceea era mai puternica si mai influenta decat ar fi crezut multi. De fiecare data cand ii cerea ceva imposibil,ea se asigura sa ii spuna fiului ei ca uita cu cine vorbeste si ca putea considera totul ca fiind rezolvat. Ceea ce insemna ca acel 'caz Ivy' era deja castigat.
'' Va trebui sa mergem peste cateva zile la resedinta parintilor mei. Am o surpriza pentru tine. Ceva ce stiu ce o sa iti placa. Raspunde-mi la o intrebare doar : rosu sau bleumarin?''
El avea o traditie privind sotiile lui - Ivy fiind cea de-a treia - si trebuia desigur ca acea traditie sa fie urmata si acum. Oricum,stia ca Ivy nu-l va refuza,cand va vedea despre ce e vorba.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|