I'm young and reckless,so what ?
|
04 Sep 2012, 18:56
|||
|
|||
Observă că altcineva intrase în bibliotecă,o roşcată de la aceaşi Casă ca şi Kat.După cum mergea era evident că se grăbea.Kat se îndreptă către ea,aproape căzând pe podea în timp ce păşea.Îşi aşeză uniforma şi îşi duse o mână prin păr,aranjându-l.Deşi nu avea mult timp deoarece trebuia să termine un referat,se gândi că poate o conversaţie cu roşcată nu ar strica.Două-trei vorbe apoi putea merge să-şi termine referatul.De ce voia să-l termine aşa de repede ?Păi unul din motto-urile ei era `nu lăsă ce poţi face azi pe mâine`.Şi din cauză că nu dorea ca colegul ei de bancă să-l termine primul.Puseseră un pariu : cine termină primul referatul său,îl îmânează profesorului.Desigur,referatul era în doi dar dacă aşa era pariul ?Afişă un zâmbet roşcatei,încrucişându-şi braţele la piept.
"Bună ! Eu sunt Kat. Nu te-am mai văzut pe la Hogwarts,ceea ce e ciudat pentru că cunosc multă lume,mai ales Şoimişori." chicoti bruneta. "Ori eşti nouă ori m-am ramolit eu." i don't run from trouble, i run towards it
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|