|
06 Sep 2012, 16:25
|
|
Will O'Shea
|
RP Posts: 192
Casa: Viperini
Galeoni: 780
Slujba: Barman la "Ceaunul Crapat"
|
|
- Lilith îl privi pe necunoscut cu o uşoară iritare. Începea să o enerveze şi să o sperie toată vorbia aia, aşa că ar fi fost perfectdacă ar fii putut scăpa, să plece departe. poate va venit altă dată să fure obiectul de care avusese nevoie. Simţea cum era trasă cu brutalitate de bărbat şi se încruntă, trăgându-se înapoi de data aceasta.
Nu avea suficientă forţă, însă ştia că nu conta. Avea bagheta la ea, aşa că, dacă lucrurile aveau să devină periculoase, ştia să o folosească în multe feluri. Se lăsă trasă de el, simţind cum braţul îi pulsează dureros. Nu voia să ajungă unde voia el să o ducă. Oriunde ar fii fost, ştia că nu era un loc populat sau unul în care să fie în siguranţă.
'În primul rând. nu am de gând să fiu animăluţul tău în seara asta şi chiar am lucruri mai importante de făcut decât să îmi pierd vremea la taclale,' spuse pe o voce rece. 'În al doilea rând, îţi voi spune numele tău doar după ce mi-l vei spune tu pe al tău. DĂ-MI DRUMUL!
Se desprinse din strânsoarea lui, masându-şi încheietura şi ăi aruncă o privire veninoasă.
~the only people that interest me are the mad ones~
I'm gonna burn for you, you're gonna melt for me
Lexie's clone
|
|
Messages In This Thread |
RE: Small talk, big times. - by Will O'Shea - 06 Sep 2012, 16:25
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|