|
09 Sep 2012, 21:08
|
|
Raphael Olivier
|
RP Posts: 191
Casa: Niciuna
Galeoni: 360
|
|
- O privi cu o fata gen 'serios?' pentru cateva secunde, insa decise sa nu spuna un cuvant despre asta. Se intreba daca i-ar fi iesit ceva in caz ca se decidea sa o ajute pe fata. Dupa un calcul rapid, realiza ca nu prea. Ea se alegea cu un inel, iar el cu...nimic.
"Bine, te ajut", rosti el, pe un ton taios.
Nici el nu prea avea idee de ce accepta sa o ajute, avand in vedere ca nu ii iesea nimic din asta, insa merita sa incerce. Poate chiar ii va fura inelul, insa stia ca asta era imposibil. Ridica mana, atingand bijuteria care se afla pe degetul mare, si i-l arata.
"Asta, adica?"
Facu o scurta pauza, ranjind, si continua.
"L-am revendicat acum o jumatate de ora. Cand am plecat, am trecut pe langa tine, si m-am decis sa te urmaresc. Oricum, era al meu, dar l-am pierdut acum un an intr-o lupta. Fratele meu are unul la fel, insa idiotul nu este constient de puterea acestuia. Ai putea spune ca e un obiect sentimental, fiindca e cadou de la tata, insa nu e asa. Imi place cum arata, doar. Daca vrei, poate am sa ti-l daruiesc tie, mie nu mi-e de nici un ajutor. Insa trebuie sa fii cuminte"
i am death, the destroyer of world
![[Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif)
Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|