|
09 Sep 2012, 22:03
|
|
Will O'Shea
|
RP Posts: 192
Casa: Viperini
Galeoni: 780
Slujba: Barman la "Ceaunul Crapat"
|
|
- Lilith îl privi confuză pe Raphael pentru câteva secunde, fără să îşi dea seama ceea ce spusese. Deci avea inelul. La naiba, i-o luase cineva înainte. Se uită la inel, apoi clipi des. Era clar cel pe care îl căuta ea. Deci era al lui. Şi îl revendicase. Ok, asta avea sens.
Deci Raphael avea un frate. Era destul de curioasă în privinţa lui şi a poveştii lui de viaţă. Părea un tip interesant şi ciudat în sensul bun.
'E în regulă,' spuse Lil repede. 'Îl vreau, dar nu cred că este chiar indicat să îmi dai puterea în mână. Nici măcar eu nu ştiu ce aş putea face cu ea.'
Îşi frecă mîinile una de alta, vizibil stânjenită. Nu era genul de fată responsabilă. Ea avea mereu impulsul de a-şi folosi toate resursele, puterea, sau orice avantaj avea din prima. Asta era cel mai enervant defect al ei.
Ştia să îşi facă planul, chiar unul bun, însă o dădea în bară la acea parte şi apoi totul se ducea pe apa Sâmbetei.
'În plus, nu aş putea să îl iau ştiind că e moştenire de la tatăl tău. Indiferent de ceea ce a făcut, tot trebuie să îi simţi lipsa.'
~the only people that interest me are the mad ones~
I'm gonna burn for you, you're gonna melt for me
Lexie's clone
|
|
Messages In This Thread |
RE: Small talk, big times. - by Will O'Shea - 09 Sep 2012, 22:03
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|