|
11 Sep 2012, 13:01
|
|
Will O'Shea
|
RP Posts: 192
Casa: Viperini
Galeoni: 780
Slujba: Barman la "Ceaunul Crapat"
|
|
- Lilith se încruntă uşor la auzul cuvintelor lui Raphael, însă se mulţumi să nu spună nimic. Din câte observa, băiatul nu avusese parte de o viaţă familială prea fericită. Probabil că nici nu apucase să îşi creeze una. Viperina îşi adânci mâinile în buzunare şi continuă să se plimbe, fără să se mai gândească la acel inel. Se părea că oricum, Raphael o scutise de un drum.
'Ştii, eu am cresctu în Franţa,' spuse ea, ridicând uşor din sprâncene. 'Părinţii mei sunt Sânge Puri, amândoi născuţi şi crescuţi de asemenea în înalta societate a Parisului. Cunosc aici o mulţime de persoane noi care ar fii meritat copilăria mea mai mult decât mine.'
Zâmbi trist, apoi privi îşi desprinse privirea de pe el, uitându-se drept în faţă la un punct aleatoriu. Avea multe întrebări despre propria persoană şi nu îşi dăduse decât de curând seama cât de puţin se cunoştea pe ea însăşi.
'Oricum, aşa a fost să fie. Presupun că unii oameni se schimbă în momentul în care ajung la bani,' spuse ea, pufnind. Cunoscuse mulţi oameni de acel gen. Ea crescuse cu prea mulţi bani şi începea să îi preţuiască din ce în ce mai puţin şi să pună mai mult accent pe lucrurile importnte în viaţă cum ar fii dragostea şi prietenia.
~the only people that interest me are the mad ones~
I'm gonna burn for you, you're gonna melt for me
Lexie's clone
|
|
Messages In This Thread |
RE: Small talk, big times. - by Will O'Shea - 11 Sep 2012, 13:01
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|