|
12 Sep 2012, 22:19
|
|
Will O'Shea
|
RP Posts: 192
Casa: Viperini
Galeoni: 780
Slujba: Barman la "Ceaunul Crapat"
|
|
- Lilith încuviinţă repede, fericită că Raphael schimbase subiectul. Într-un mod brutal şi complet lipsit de tact, însă îl schimbase, nu-i aşa? Viperina ridică din sprâncene, însă îi zâmbi. Distrugerea era un lucru obişnuit pentru ea. Îi plăcea să distrugă, în general orice, De multe ori se gândea la persoane. Îi plăcea să le distrugă psihic, să le răvăşească mintea. Ăi dădea o satisfacţie ciudată.
Însă nu o făcea prea des. Distrugerea în sine era perfectă, însă remuşcările pe care le avea după ce îşi dădea seama că distruse un om erau insuportabile.
Scoase un ţâţâit ciudat, încercând să se gândească la ceva de distrus. Avea câteva idei.
'Ştiu ce putem distruge,' spuse ea, ridicând simplu din umeri. 'Este o femeie care vinde lucrui de doi bani şi care m-a păcălit o dată să îi dau aproape zece galeoni pe o porcărie care cică te ajută să invoci spirite. Când m-am întors aici am intrat într-un duel cu ea, şi am reuşit să o torturez suficient de bine încât să câştig, însă mereu am urât-o. Am putea să îi distrugem magazinul ăla preţios al ei.'
~the only people that interest me are the mad ones~
I'm gonna burn for you, you're gonna melt for me
Lexie's clone
|
|
Messages In This Thread |
RE: Small talk, big times. - by Will O'Shea - 12 Sep 2012, 22:19
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|