Doar niste dueluri...
24 Jun 2008, 20:13
Era Shayera care ii impinse pe toti elevi ca sa poata trece.
"Termina odata,nu imi vine sa cred"spuse din nou fata nervoasa,nu era in toane bune
"Haide termina odata,imi esti verisoara dar nu imi comanzi"spuse viperinul pe un ton mai linistit
"Sa iti amintesc ca nu suntem verisori,doar veri,e o diferenta,nu suntem verisori de gradul I ci doar de al-II-lea,si oricum..."spuse fata nervoasa
"Bine bine,mai lasa-ma cu toate chestiile tale despre arborele genealogic"spuse viperinul care era chiar Marcus Flint,varul Shayerei pe care il ura
"Cine iti permite sa iti bati joc de cei mai mici?"intreba Shayera foarte calma de data asta
"Pai,sunt mai mare,si stiu mai mult,mai multe vraji"spuse Marcus mandru
"Da,vad ca esti mai mare,si mai prost,tu nu vezi ca e viperin ca si tine?"intreba fata ajutand-o pe Jade sa se ridice
"Da dar,de ce s-a bagat?asa ii trebuie"spuse Marcus cu tot felul de arere
"Da,si tie asta iti trebuie"spuse Sheyera lund miseleste bagheta varului sau"daca nu termini,am eu grija de bagheta ta"mai spuse fata cu o privire de vulpoaica
"Si ce o sa faci tu cu bagheta mea,oricum nu o poti controla,am vazut asta...in vacanta"spuse viperinul mandru de ce se intamplase in vara trecuta
"Da,sigur,doar tu poti fi asa de prost incat sa ncerci sa folosesti magia in vacanta de vara,dar noroc ca ti-am luat eu baghta...am tinut-o la mine toata vara,sa apar oamenii de prostia ta...si acuma...uite ce o sa fac"spuse Shayera punand amandoua mainile pe bagheta dand impresia ca vrea sa o rupa
"Nu nu nu..te rog"spuse Marcus zambind
"Nu ma prostesti pe mine cu un zambet fals"suse fata care avea grija de prietena ei...
Tocmai o ducea la infirmeria.Intre timp,Shery intreba
"Te simti bine?"
"Da,dar cine era?"intreba Jade
"Pai,protul meu var din partea mamei"zambi Shayera ironic
"Cand o sa ii dai bagheta?"intreba Jade din nou
"Pai..daca ar fi sa io dau numai atunci cand o sa ii vina mintea la cap,nu cred ca o sa io dau curand,dar oricum,o sa io dau,nu pot scapa de milogenile lui si de amabilitatea lui,care ma terorizeaza"spuse Shayera pufinind in ras
"Dar e chiar asa cum zici tu?...adica...dus cu pluta?"intreba Jade zambind...se pare ca se simtea mai bine
"Pai,pana la varsta de 12 avea minte,cred ca a lasat-o in cort atunci cand am fost in padure cu parintii"spuse Shayera ganditoare,batjocoritor
Cele doua fete se indreptau spre aripa spitalului,dar se pare ca Jade se simtea bine

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
Doar niste dueluri... - by Iseult Cromwell - 02 Jun 2008, 17:18
Re: Doar niste dueluri... - by Shayera Holl - 24 Jun 2008, 20:13
Re: Doar niste dueluri... - by Iseult Cromwell - 24 Jun 2008, 20:58
Re: Doar niste dueluri... - by Shayera Holl - 24 Jun 2008, 21:34
Re: Doar niste dueluri... - by Iseult Cromwell - 24 Jun 2008, 22:09
Re: Doar niste dueluri... - by Shayera Holl - 25 Jun 2008, 19:16