Doar niste dueluri...
25 Jun 2008, 19:16
"Vezi,asa il pot si umilii un pic"spuse Shayera cu un zambet malefic pe buze
"Shery,rudele tale pe care le ai la Hogwarst,la ce case sunt?"intreba Jade interesata
"Pai 3 vipii unul soimi si unul pufi,de ce intrebi?"intreba Shery zambind ironic
"Pai...semeni cu ei,adica,esti cam entuziasmata cand te razbuni"zambi Jade
"Stai linistita,nu sunt chiar asa...doar ma bucur...doar nu crezi ca am ceva rau in mine,pai bine,am,dar nu in asa fel,asa ii tre la varmeo daca se ea de cei mai mici"spuse Shery zambind si gasind o scuza
"Bine,bine,incheiem subiectul,si iti dai seama,nici nu imi vine sa cred,Malfoy nea ajutat"spuse Jade ganditoare la cele intamplate
"Da,viperinii nu sunt prea rai,dar cu tine ma inteleg cel mai bine,poate chiar si din celelalte case,eh...nu conteaza"spuse Shayera
"Flint,oare va mai veni,unde e?"intreba Jade
"Nu stiu,si nici nu ma intereseaza,ma intereseaza mai mult asta"spuse Shayera aratand spre multimea de elevi care asteptau duelul
"Ce e cu ei?"intreba Jade
"Ma intreb oare cine a raspandit vestea,cred ca stiu cum suna cercetasa Shayera Holl l-a provocat pe Marcus Flint la un duel"spuse Shery pufnind in ras
"Deci,se pare ca nu vine,lumea se retrage,sigur va fi un subiect genial de discutie,Flint nu vine la duel,dar nu se gandeste?ceilalti o sa il creada un las"spuse Jade
"Normal,dar as vrea sa fie subiect de discutie,totusi imi e var,si as vrea sa vada lumea ca am fata"spuse Shayera ingandurata
"Si ce o sa faci?"intreba Jade"o sa il ajuti?".O intrebare la care nu primi raspuns
"Haide,o sa spun ca...a primit bagheta,si totusi suntem veri,nu avea pentru ce sa ne duelam"spuse Shayera hotarata sa spuna asta tuturor
"Dar de ce vrei sa il ajuti?"zambi Jade
"Totusi,suntem veri,daca e prost,nu rebuie sa il umilesc,trebuie sa il ajut,nu sa imi bat joc de el"spuse Shayera gandindu-se si la varul ei
"Cine te mai intelege,odata te razbuni,odata il ajuti"zambi Jade
"Pai,eu am inteles ceva,trebuie sa ii ajuti pe cei mai....in momentul asta...cu creier mai minuscul"spuse Shayera zambind
Jade numai dadea din cap...era clar...Shayera isi pierduse mintile,dar nu de tot

OCC.dar numai noi postam pe aici?

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
Doar niste dueluri... - by Iseult Cromwell - 02 Jun 2008, 17:18
Re: Doar niste dueluri... - by Shayera Holl - 24 Jun 2008, 20:13
Re: Doar niste dueluri... - by Iseult Cromwell - 24 Jun 2008, 20:58
Re: Doar niste dueluri... - by Shayera Holl - 24 Jun 2008, 21:34
Re: Doar niste dueluri... - by Iseult Cromwell - 24 Jun 2008, 22:09
Re: Doar niste dueluri... - by Shayera Holl - 25 Jun 2008, 19:16