|
I'm young and reckless,so what ?
|
21 Sep 2012, 19:31
|
|
Melissa A. Reningan
|
RP Posts: 105
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 700
Slujba: Vanzator la "Zonko"
|
|
- Prieteni? Avea doar câţiva prieteni, nu prea mulţi. Nu avusese prea mult timp să iasă pe holuri şi să cunoască elevi. Prefera să stea în cameră, în mica ei lume, să deseneze sau să citească o carte bună. Râse scurt şi o privi pe brunetă.
-Prieteni? Păăi, tu, Zoey, Ema, şi un Viperin care m-a enervat la culme, deci cred că nu îl pot numi prieten. Atât. Şi da, pare ciudat dar nu am dat prea multă atenţie acestui lucru. spuse râzând.
Privi atentă mişcările fetei, iar când auzi incantaţia îşi dădu seama ce avea de gând să facă Kate. Se abţinu să nu râdă, dar până la urmă o bufni râsul, lăsându-şi capul pe masă şi râzând în continuare. I se părea teribil de amuzant acel lucru. Se opri din râs şi privi în continuare paginile vrăjite.
-Mi se pare chiar amuzantă vraja. E clasică. rosti ea râzând de data aceasta ceva mai încet.
Îşi mută privirea spre cartea ei, privind în continuare imaginile captivante. Nu credea că avea să ajungă vreodată atât de pasionată de o carte cu imagini. Nu mai era copil, dar câteodată o apuca o lene teribilă, încât nu îi venea să facă nimic.
I'm a person. I made mistakes. That's normally.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|