|
my dear, I don't give a damn
|
01 Oct 2012, 20:45
|
|
Ian Richter
|
RP Posts: 128
Casa: Viperini
|
|
- Jack râse brusc, râs atât de nepotrivit faţă de decorul şi situaţia în care erau încât era mai mult înfiorător decât cald. Să-i explice ? Serios ? Nu-i trecuse niciodată prin minte !
Surâse la sfârşit şi îi ciufuli părul lui Lexie, mormăind printre surâsuri ceva de genul Poate că totuşi ştii şi tu ceva, pe un ton ironic. Nu oferi nicio explicaţie pentru reacţia lui, doar merse în continuare.
Deschise uşa unei camere şi intră înăuntru, urmat de Lexie. Se asigură repede că erau doar ei doi singuri, apoi trase la o parte perdeaua şi aruncă o privire pe fereastră. Hogsmeade era atât de aproape ! Din câte vedea el, ei era la etajul trei. Dacă doar ar putea să iasă din conac în regulă, ar fii în siguranţă în sat.
Oftă şi se întoarse spre Lexie. Trebuia să ştie câteva lucruri despre Anne, în caz că se ajungea la lucruri mai grave.
- Anne nu e ca orice altă femeie, îi spuse Jack. E o vrăjitoare foarte pricepută, cu puţine puncte slabe, foarte greu de atins. E puternică, o adevărată femeie şi nu trebuie să o subestimezi. Sincer să fiu, nu cred că pe mine mă va răni, însă pentru tine mă îngrijorez eu cu adevărat. Dacă pune mâna pe tine, puţine lucruri ar putea-o opri să te omoare.
“It’s quite simple, really — the pointy end goes in the other guy.”
I tried real hard but I can't forget
Now in a heartbeat
I would do it all again
Ivy's clone
|
|
Messages In This Thread |
RE: my dear, I don't give a damn - by Ian Richter - 01 Oct 2012, 20:45
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|