Intamplari la bibleoteca
|
05 Jul 2008, 18:39
|||
|
|||
OOC
![]() ![]() BIC:"am eu, haideti!"striga Jade, ducandu-se la doamna Pince. Dupa ce reusira sa paseasca in Sectorul Interzis,se dusera fecare la cate un raft, ca sa gaseasca mistica carte. Dupa un sfert de ora, Ana aparu cu o carte prafuita in mana dreapta, si cu un zambet mare pe buze. "Ai gasit-o!"zise Shayera, indreptandu-se spre Ana. Cartea continea diverse vraji si blesteme, unele foarte ciudate,iar altele de-abia puteai sa le citesti, daramite sa le controlezi. "Extopen, Extopen..."mormai Jade, cautand vraja la cuprins. Ana se duse sa aduca inca doua scaune la masa ce o gasisera. O sclipire aparu in ochii lui Jade. Fata abia reusi sa-si controleze respiratia de emotie, iar Shery exclama: "Bingo!!" Ana aparu si ea, asezandu-se langa cele doua fete umite. Vazandu-le expresia de pe chip, aceasta intreba: "Ce s-a intamplat?" "Am gasit-o!"zisera Jade si Shery in cor. Curioasa, Ana se apropie si mai mult de fete uitandu-se la pagina indicata. Pagina era foarte murdara, si foarte uzata. Din spatele lor, se auzi o voce rece, dar foarte calma: "Ce cautati acolo, fetelor?" (continuati voi) ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O zi la bibleoteca | Evelina R. Potter | 3 | 1,304 |
25 Jul 2011, 20:32 Last Post: James Sirius Potter |