|
27 Oct 2012, 17:25
(This post was last modified: 25 Nov 2012, 21:18 by Colin Hawkeye Rovson.)
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Hawkeye se intoarse ca sa afiseze un zambet prostesc spre Freyja.
" As spune nu, nu ar apartine unei fantome, dar cred ca aici nu poti sti niciodata"
Deja isi imagina un viking semi-transparent trecand prin pereti si urland in timp ce-si agita toporul spre ei. Isi reprima un tremurat. Oricat de amuzanta i se parea ideea, cumva trebuia sa fie gresita.
" Poate ca cineva a adus-o aici"
Vorbi destul de tare la final, incercand sa castige ajutorul unei fantome, dar toate isi vazura de lucru, ignorandu-l cu desavarsire. Misto, ce putea spune? Ofta usor si puse cartea la loc, continuand sa se uite printre rafturi.
" Stiu ca multi isi aduc aici lucrurile nefolositoare. Destul de nepoliticos si cam deranjant, daca ma intrebi, insa asta e doar parerea mea"
Avea senzatia ca era un fel de aluzie la adresa fantomelor. Chestii vechi pentru care majoritatea isi pierdusera interesul. Hawk isi scutura capul. Daca ar fi fost o fantoma, sigur s-ar fi luat putin de cei care aduceau in camera obiecte pe care le abandonau ulterior. El era prea orgolios pentru astfel de comportamente.
Isi scarpina ceafa, amintindu-si cu cine avea de a face.
" Ai mai fost pe la Sanctuar?" o intreba el politicos pe Viperina. Isi amintea de la ora de Grija fata de Creaturile Magice ca Freyja precizase ceva de genu' asta.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|