Intamplari la bibleoteca
|
06 Jul 2008, 22:00
|||
|
|||
intreba Ada, care se uita ca tuta in drum.
" Aaa .. pai nimic" zambira larg cele trei fete "hmm cartea asta nu prea pare a fi nimic. Ia dati-mi si mie " Fetele se uitara ciudat la Ada, si trasera cartea mai incolo, pentru a fi sigure, ca Ada nu avea cum sa ajunga la ea, cand Ada, dandu-si seama, ca putea folosi magia, sopti: "Wingardium Leviosa" iar cartea zbura in aer, dupa pofta Adei , care se amuza copios. Nu puteam spune acelasi lucru si despre celelalte fete, care se enervara, fiind intrerupte, dintr-un ritual. Ada, dandu-si seama dupa ceva vreme, ca se cam incingea treaba, le dadu cartea, cand observa niste litere mari scrise cu aur. Sau cel putin asa parea. "Hei!! Ce-i asta?" "Mda.. asta incercam si noi sa aflam." spuse Jade, care facu o fata emervata. "Hei nu am de gand sa va dau asta. MUHAHAHAA!!" spuse Ada. "Stii nu iti sta prea bine, cu caracterul viperinilor" spujse Shery. "aaa...scuze.. sunt patetica" spuse Ada incepand sa faca ca tuta. "mda.. ne-am dat seama." spuse Ana. " Ce vrei sa zici? :-w" spuse Ada care se seca deja. Fetele facura rost de carte, reusind sa o sustraga, intr-un moment de neatentie al Adei. "Heii..!! ce faceti?" intreba Ada, ridicandu-se in aer. "Doar o mica vraja, pentru a nu ne mai deranja prea mult cat timp noi citim ceva. Pe urma, daca ai norocul sa te gaseasca cineva, iti urez felicitari." spuse Jade, incepand sa rada ca si celelalte fete. "Hei.. glumeam.. mai am si eu chef de prosteala .. :woaa dati-mi drumul :-w" " ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O zi la bibleoteca | Evelina R. Potter | 3 | 1,304 |
25 Jul 2011, 20:32 Last Post: James Sirius Potter |