Intamplari la bibleoteca
|
06 Jul 2008, 23:36
|||
|
|||
Insa in spatele Adei aparu cineva care aproape ca o facu sa se dea de gol.
-Ce faci Ada? Asa te cheama nu? -Da! Tu esti Debora nu? Esti in anul 1. Ce faci aici? Acesta este sectorul interzis! -Stiu foarte bine unde ma aflu, raspunse Debora putin iritata de aparitia Adei, exact dupa raftul dupa care spiona ea. -Dar tu... Le spionezi pe ele! afirma Ada oarecum ofensata de atitudinea Deborei -Euu...nu...Incepu Debora sa se balbaie dar era constienta ca fusese descoperita inca din prima clipa cand i se adresase Adei,asa ca ii spuse sigura pe ea: -Da exact asta fac! inca de cand au gasit cartea! Pare foarte interesanta si plina de secrete.As vrea sa stiu ce ascunde, se pare ca Ana o poate descifra. Dar mai bine am face liniste ca sa auzim ce vorbec.Sau tu nu vrei sa afli? -Eu... incerca Ada sa se eschiveze dar dorinta de a afla secretul cartii fu mai mare decat orice altceva asa ca se aseza in liniste langa Debora. Si cele doua fete se concentrara cat de mult putura, fara sa stie ca cineva le vazuse... OCC: scze ca mam bagat, dak nu vreti imi spuneti sh pot sa il sterg ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O zi la bibleoteca | Evelina R. Potter | 3 | 1,304 |
25 Jul 2011, 20:32 Last Post: James Sirius Potter |