Intamplari la bibleoteca
|
07 Jul 2008, 14:32
|||
|
|||
OCC:super,dar acum e momentul sa imi folosesc metamorfozarea.
Apoi Ana ca Draco era de fatza. -Dispari Draco!zise ea suparata. -Aoleu!Imi tremura picioarele de frica pentru ca o eleva din anul 1 ma amenninta!zise el cu sarcasm. -Uff....zise Ana si pleca. -Si acum voi ce stati aici?Dati-mi cartea!zise Draco suparat ca asteapta. Apoi din senin ii aparu o taietura pe brat.Una adanca.Apoi aparu Plesneala. -Draco,ce-ai patit la mana?E adanca!zise el observand taietura.Te-am vazut cand te-ai dus in Padurea Interzisa!Sa nu te mai duci acolo!zise el cu severitate.Draco rosi puternic pentru ca era adevarat.Fusese in Padurea Interzisa. -Acum du-te la Madam Pomfrey sa ti-o vindece!Dupa aia ia cartile astea si citeste!zise el dandu-i doua carti despre serpi.Dupa ce le-ai terminat du-le la Madam Pince.I-am zis ca-s pentru tine!Acu du-te ca am eu grija de tancile astea!zise el sever si Draco disparu la Madam Pomfrey. -Ei acum ce stam?intreba Plesneala pe fete.Sa terminam treaba!continua el si se transforma in....Ana! -Wow,fata,super!zise Ada. -Dar de ce nu ne-ai spus ca te potzi metamorfoza?intreba Jade. -Nici nu stiam sigur.Ieri am descoperit asta.Si scuze pentru "tanci" dar ca sa nu ii dau suspiciuni lui Draco. OCC ![]() ![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O zi la bibleoteca | Evelina R. Potter | 3 | 1,304 |
25 Jul 2011, 20:32 Last Post: James Sirius Potter |