Intamplari la bibleoteca
|
07 Jul 2008, 17:03
|||
|
|||
"Da,deci am avut dreptate,e ceva legat intre ele"murmura Ana
"Super,as folosi-o pe mine,ca sa fiu sigura ca nu am si eu ceva secrete,sau ceva puteri,mama intodeauna a zis ca firea mea e misterioasa,poate si cu puterilei"spuse Shayera chicotind putin "Vraja asta e buna aproape la orice"spuse Ada ingandurata "Da,aproape la orice"spuse Debora zambind "De ce aproape la orice?"intreba Jade "Pai,oare,daca ar putea sa iti zica sortitul in viata"zambi Debora "Eu an crezut ca vrei sa zici daca nu poate sa faca pe cineva sa dispara,ma refer la Draco"pufni Shery in ras,aratand cu degetul mare in spate,asa facea de obicei Deodata in spatele Shayerei aparu Draco. "Ce e cu mine,de ce sa dispar?"intraba Draco putin enervat "Wow,deja ai terminat cartile?"intraba Jade "Da,si acum vreau sa stiu ce a vrut sa zica Holl"mai aduga Draco "Super,le-ai terminat deja,filozaof"zambi Shayera,se pare ca daduse in boala rasului[ca si oana] "Termina odata si spune!"tipa Draco la care Madame Pince ii facu semn sa vorbeasca mai incet "Bine bine,nu tipa,imi spargi timpanul.Pai,sti tu,noi,alte fete,sa sti,ca nu toate,poate e una,doua,am vrea sa dispari"spuse Shery cu o fata nevinovata si prefacuta,normal "Termina odata,si dami cartea aia"incepura Draco "Poftim,sa o folosesti sanatos"spuse Ada incepand sa rada "Cum,mi-o dati de buna voie?"intreba Draco nedumerit "Pai,Dracusor,nu mai avem nevoie de ea"spuse Debora razand Fetele incepusera sa rada si sa chicoteasca din senin. OCC:scz pt simtul umorului...dar am dat in boala rasului.=)) ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O zi la bibleoteca | Evelina R. Potter | 3 | 1,304 |
25 Jul 2011, 20:32 Last Post: James Sirius Potter |