Thread Closed 
i hate bees, you love honey
08 Nov 2012, 23:37 (This post was last modified: 08 Nov 2012, 23:37 by Kurt F. Malfoy.)
  • '' M-am desprins de tine si am trait eu,cu mine insumi. M-am regasit,asta am facut. Prin sticle de vin si paturi de virgine,da,dar...m-am regasit. Cine sunt,oh,stiu acum. In sfarsit,stiu,si mi-e scarba'' Si privi orizontul gandindu-se la un final fericit. Poate el si un glonte in propria frunte. El si un alt criminal,din care el ajunge victima? Sau poate o metamorfoza intr-un flagel. Cert era ca nu se simtea bine,brusc. India avea dreptate. Din nou.

Isi intinse mai mult spatele,pentru a se putea acomoda intr-o proportie minima cu propriul trup,din nou. Era ca si cum calatorise prin o mie de Iaduri intr-o secunda iar acum intalnirea trup-suflet era aproape imposibila,ca un organ si un corp nou ce nu se intelegeau bine,dupa un transplant. Simtea durere,vedea cicatricile,dar nu dorea sa impartaseasca furia cu nimeni. Nici macar cu el insusi.

'' Nu ma pot ajuta nici pe mine. Din pacate. Ipocrizia e la putere prin fiecare fibra ce-mi imbraca scheletul. Da,ai dreptate.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: i hate bees, you love honey - by Kurt F. Malfoy - 08 Nov 2012, 23:37