Thread Closed 
i hate bees, you love honey
10 Nov 2012, 00:21
  • Ii simti tremurul,asa cum un pictor simtea tremurul frunzei sub atingerea vantului. Ii simti durerea,emotia si frica. In sfarsit,putea simti si pe altcineva,altceva inafara de propria fiinta. Ii era frica lui insusi si se cutremura la gandul ca in final vor ajunge niste straini. Defapt,de asta fugeau. Asta incercau sa evite acum,cu o politete rece dar sincera. Isi aminti de discutia din turn,de clipele cand o iubise,din toate punctele de vedere. Ce pacat ca,pana si dupa ce trecutul reveni pentru o clipa,il considera doar trecut,nu o bucata de timp ce putea fi transpusa si numita ''prezent nou''.

'' Sunt primul barbat al multor femei. Nu ti se pare ciudat? Al Nataliei,al tau. Al lui Susanne,chiar,desi nu mi-as fi dorit sa am nici un fel de tangente cu ea,acum ca ma gandesc.Dar ce a fost cu mine inainte de noi,nu conteaza. Nu conteaza nici ce sunt eu acum,dar,ma rog,sa zicem ca in ipoteza in care te-ar interesa,m-as simti vag flatat de acest lucru.''

Devenise putin rece,putin neutru. Invatase ca nu mai trebuie sa fii primul si singurul,ca fiecare om are defecte. Si mai presus de toate,stia cand sa zica nu,da,poate. Si se inhama,in sfarsit,la povara pe care o putea duce. In sfarsit,se simtea om. Invata sa fie om. Si se descurca bine.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: i hate bees, you love honey - by Kurt F. Malfoy - 10 Nov 2012, 00:21