Thread Closed 
i hate bees, you love honey
10 Nov 2012, 00:29
  • Zambi. Era ciudat. Insa pentru ea, inca era special. Si asa avea sa ramana, chiar si peste douazeci de ani, patruzeci, chiar si mai multi. Pentru ca el o invatase atat de multe lucruri, o modelase si ii aratase cum era sa fie iubita, un lucru de care dusese lipsa in primii ani ai vetii sale. Si mai invatase cum era sa iubeasca fara sa se simta jenata de sentimentele sale. Insa nu invatase cum sa lupte pentru acele sentimente. Pentru ca nu era o luptatoare, nu intelegea esenta vietii, si se lasa pierduta in detalii. Era doar o dansatoare, care mai avea multe de invatat, mai ales pasii de dans al razboiului.
    "Nu imi pasa de viata ta anterioara, pentru ca eu nu am facut parte din ea. "

Isi intinse picioarele lungi, subtiri, si continua sa-i evite privirea. Nu isi dorea ca el sa-i priveasca chipul, desi nu stia de ce.
    "Insa ma vei interesa mereu. Chiar si cand voi fi casatorita si voi avea 5 caini si 5 pisici in loc de copii".

Edit By Raizen

Galeoni
Kurt F. Malfoy - 60

Puncte
Viperini - 70
Topic Closed !

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: i hate bees, you love honey - by Isolde du Maurier - 10 Nov 2012, 00:29