On ne doit jamais oublier.
02 Dec 2012, 19:43
  • Se uita la el, distant fara sa vrea. Deci si Robby plecase pentru un an de la Hogwarts? Foarte ciudat, dar cumva logic. Ofta.
    " Mie-mi spui?" pufni ea.
    Ce-i drept, problema ei era personala, insa servea si in serviciul Ordinului. Petrecuse un an intreg in Irlanda, urmarind piste false care ar putea sa conduca la Devoratorii 'infratiti' cu nasul ei. Sau, mai bine spus, cu cel care fusese nasul ei. Acum barbatul nu facea altceva decat sa impinga margarete de la doi metri sub pamant.
    " Tot ceva de genu'... Mi-am permis sa-mi aleg singura aria de misiune, daca pot spune asa. Speram sa rezolv cateva probleme si, intr-un fel, am reusit, doar ca acum am mai multe intrebari ca inainte."
    Ridica din umeri si lasa subiectul sa scape. Pana la urma, nu ajunsesera taman in Franta ca sa-si petreaca timpul depanand amintiri sumbre. Insa ceva ii spunea Emei ca subiectul nu se incheie definitiv. Ignora gandul.
    " Oui. C'est peut-être mieux pour nous de revenir..." murmura Soimeanca.
    Castiga o privire ciudata din partea unei femei trecuta de prima tinerete. Poate ca iar gresise cuvinte. Dar chiar si asa, se trezi doritoare sa vada cum se descurcau elevele de la Beauxbatons.
    " Cine stie? Poate ca frantuzoaicele chiar ne vor da cu flit... La ele acasa. Touché!"

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: On ne doit jamais oublier. - by Ema Snow - 02 Dec 2012, 17:16
RE: On ne doit jamais oublier. - by Ema Snow - 02 Dec 2012, 17:48
RE: On ne doit jamais oublier. - by Ema Snow - 02 Dec 2012, 19:43
RE: On ne doit jamais oublier. - by Ema Snow - 02 Dec 2012, 21:03