|
|
08 Dec 2012, 09:55
|
|
Astrid Eir Osmund
|
RP Posts: 136
Galeoni: 308
Animal: Lup - "Annie"
Slujba: Ajutator in Aripa Spitalului
|
|
Ridica din umeri si il privi putin nedumerita. Ea avea un scop. Voia sa le demonstreze tuturor ca si o vrajitoare fara sange pur poate face lucruri exceptionale. In plus, voia sa fie libera si sa-si gaseasca fericirea.
'Scopul meu nu se regaseste in oglinda' spuse destul de serioasa si apoi isi pleca privirea. 'Trebuie sa lupti pentru ceea ce vezi in acea oglinda. Nimic n-o sa-ti cada din cer. Si, pentru mine, e mai bine sa ma concentrez pe ceea ce stiu ca-mi doresc. Nu vreau ca un obiect magic sa-mi rascoleasca sufletul si sa-mi gaseasca cele mai ascunse dorinte. Pentru ca mi-e teama ca aceste dorinte sa nu se trasnforme in salbiciuni.'
Nu stia de ce-i spunea lui toate acele lucruri, dar simtea deja ca-l plicitiseste. Nu obisnuia sa faca pe desteapta si nici sa agaseze oamenii in asemenea fel.
You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.
![[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]](http://i1222.photobucket.com/albums/dd491/Maimutica_Rea/astrid-2_zpsc96cbd8c.png)
ronnie's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|