|
08 Dec 2012, 14:45
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Freyja zambi.
"Da, plec. Nu am pentru ce ramane la Hogwarts, din moment ce nu exista nici un post liber. Oricum, nu m-as fi vazut niciodata predand. Mi se pare o viata inchisa si trista. Sa stai intre 4 pereti, incercand sa inveti niste copii anumite chestii pe care abia tu le-ai retinut. Nu, nu ma vad facand asta"
Vorbea cu o tristete resemnata in voce. Cand venise la Hogwarts, stiuse ce sa faca, insa acum, dupa aproape 7 ani, se vedea pusa in situatia de a nu avea habar despre planurile sale. Si mai era atat de putin! Nu putea sa faca o crescatorie de dragoni, intrucat legile nu-i permiteau, si nici nu vroia sa se duca in Romania sa lucreze acolo. Viata ei era aici, langa Kurt, Victor, Lexie, India. Nu langa parintii ei adevarati, care desi o intelegeau, nu ii ofereau ceea ce isi dorea ea. Poate ca era egoista si rea, insa trebuia sa fie realista si sa se gandeasca la propria fericire.
"Dar tu? Ce ai de gand dupa Hogwarts?"
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|