|
|
10 Dec 2012, 23:26
|
|
Astrid Eir Osmund
|
RP Posts: 136
Galeoni: 308
Animal: Lup - "Annie"
Slujba: Ajutator in Aripa Spitalului
|
|
Incepu sa zambeasca fara a-si mai putea controla muschii fetei. Se asemanau foarte tare, ei doi. Evan parea sa fie mai indraznet decat era ea, dar in preajma lui parea a se schimba cu totul. Era ceva magic legat de el, ceva ce o facea sa vorbeasca fara a gandi in avans, ceva ce o impiedica din a verifica ceasul argintiu ce-l purta la mana stanga, ceva ce ii planta in suflet dorinta de a nu sfarsi acea noapte nicicand.
'Ma simt bine alaturi de tine. Ma simt libera' spuse acele cuvinte fara a se putea controla.
Habar n-avea ce era in mintea ei insa se simtea bine ca-i marturisise acel adevar.
'Imi pare rau. Nu stiu de ce am spus asta' zise razand si isi lovi fruntea cu palma micuta a mainii stangi.
Adevarul era insa ca nu-i parea rau. Voia sa se deschida in fata lui, sa-l lase sa o cunpasca cu adevarat. Stia ca astfel avea sa fie ranita insa nu-i pasa. Incepuse sa tina la acest strain mai mult decat tinuse vreodata la un prieten sau la o ruda - desigur, isi putea numara prietenii pe degete si singura ruda pe care o cunostea era mama sa. Nu-l cunostea decat de vreo ora, dar se simtea mai apropiata de el decat se simtise vreodata de altcineva.
You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.
![[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]](http://i1222.photobucket.com/albums/dd491/Maimutica_Rea/astrid-2_zpsc96cbd8c.png)
ronnie's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|