Intamplari la bibleoteca
|
11 Jul 2008, 10:32
|||
|
|||
"Si stiti,chiar as vrea sa aflu ce face...."spuse Shery intorcandu-si capul in spate dar se opri vazand un par blond,suspecta ceva,dar spuse zambind.
"Stati doua secunde,mi se pare ca ne urmareste cineva...batran" 'Cineva batrand?cine?"intreba Jade "Am vazut ceva par carunt...."zambi Shayera dar fusese si de data asta intrerupta "Nu am par carunt!"izbucni Draco de dupa un colt "Si tu ma rog,ce faci aici?"intreba Ada "Pai...vroiam sa merg,la baie,da,la baie"zambi Draco ca si un catelus "Mda,haideti fetelor"spuse Shery tragandu-l pe Draco de o maneca "Pentru ce il iei si pe el cu noi?"intrba Ana "Nu strica sa avem un cobai pe care sa exersam vraja,nu credeti?"zambi din nou Shery entuziasmata "Unde,unde ma duceti?"inreba Draco tras de maneca "Unde ai vrut sa mergi tu"spuse Debora "Si unde am vrut sa merg?"intreba Draco Shayera pufni in ras "Te-ai dat singur de gol,ne urmareai,asai?"intreba fata zambind "Pai..nu...v-am zis unde mergeam"spuse Draco nedumerit "Da,nu sti unde"zpuse Jade "Dar,dar,dar ce faceti"intreba din nou Draco "Te oferim ca ofranda creaturilor"spuse Shery razand "Gata...nici chiar asa"spuse Jade Shayera tot facea glume pe seama lui Draco...era nesatula...asa era ea ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O zi la bibleoteca | Evelina R. Potter | 3 | 1,304 |
25 Jul 2011, 20:32 Last Post: James Sirius Potter |