Propuneri
21 Dec 2012, 01:03

1. Darkmark Magazine
    In legatura cu asta, am avut mai multe tentative esuate. Am putea-o pune in aplicare o data si o data dar mai vedem. Cat despre benzile desenate, eu sunt || cu arta, dar daca se ocupa cineva de desenat etc, e ok din partea mea.

2. Sectiunea membrii
    Afiseaza toti membrii care s-au inregistrat pe forum. In schimb, pe prima pagina, daca dai scroll in jos o sa vezi o lista pe stanga cu userii care sunt online si observi ca la titlu scrie deja "Marauder's Map". Reflecta mai bine adevarata harta a strengarilor intrucat arata doar cei ce sunt acum pe forum, aka in castel sa zicem

3. Concurs
    Am mai avut sugestia asta de concurs intr-o conferinta acum foarte mult timp. Ar merge aplicata.

4. Thema
    Prea multa bataie de cap, ar aparea discrepante intre useri si ar trebui sa muncesc mult prea mult for no reason. O tema pentru toti e ok. O schimb o data la un an, doi gen.

5. Melodie pe fundal
    Acum 5 ani, asa era. Insa ne-am lecuit repede. E enervant sa cante o melodie cand intri pe forum, de multe ori asculti muzica in acelasi timp si nu stii de unde dracu se aude hedwig's theme, cauti disperat tabul sa dai pause. Nu are rost si e unprofessional.

Mersi de sugestii, sper ca te-am lamurit.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Propuneri - by Lewin Lovwell - 20 Dec 2012, 19:08
RE: Propuneri - by Raizen Isildur - 21 Dec 2012, 01:03
RE: Propuneri - by Klaus Baudelaire - 21 Dec 2012, 01:09
RE: Propuneri - by Lewin Lovwell - 21 Dec 2012, 02:05
RE: Propuneri - by Evelina R. Potter - 22 Dec 2012, 12:21

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Nou set de propuneri . Lewin Lovwell 12 5,335 24 Dec 2012, 20:21
Last Post: Lewin Lovwell