Beauty and the beast
21 Dec 2012, 12:31
  • Ii oferi tigara tinerei, ramanand usor surprins de faptul ca vedea o fata fumand, in general toate veneau cu replica " Nu multumesc, nefumatoare", insa ce era rau daca incercai un fum? Dar se pare ca, dupa cum se gandise el Effy era diferita, ceea ce il facu sa aiba un zambet larg pe fata si in acelasi timp plin de entuziasm, dar isi ridica privirea catre tanara, spunand:
    - Cred ca esti printre primele fete care i-au tigara, adica..mereu vin cu replica " nu multumesc, nefumatoare", insa..ce e rau sa incerci un fum? Un singur fum nu creeaza dependenta, cel putin nu la mine. Spuse el dand usor absent din umeri.

Isi ridica ambele sprancene cand auzi vorbele ei despre padure, sunau exact ca o poezie sumbra, insa in acelasi timp un cantec care te ducea cu gandurile departe, liniste, tacere, ceva ce el adora..mereu urase aglomeratia, de aceea conacul lui se afla undeva intr-o zona linistita.
    -Ai dreptate, de aceea vin mereu sa ma relaxez aici, nu sunt fan..al aglomeratiei. Probabil niciodata nu fusese sau nu avea sa fie, never.

P.S: No problem >Happywide< oricum a venit vacanta si am si eu mai mult timp de postat.

Step aside bitches it's Klaus Lovel
[Image: 1hR6WRH.gif].[Image: TZZ9W12.gif]
I'm a sweet serial killer

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Beauty and the beast - by Klaus Lovel - 16 Nov 2012, 12:36
RE: Beauty and the beast - by Effy K. Dietrich - 16 Nov 2012, 22:58
RE: Beauty and the beast - by Klaus Lovel - 16 Nov 2012, 23:25
RE: Beauty and the beast - by Effy K. Dietrich - 16 Nov 2012, 23:54
RE: Beauty and the beast - by Klaus Lovel - 17 Nov 2012, 00:11
RE: Beauty and the beast - by Effy K. Dietrich - 20 Dec 2012, 23:42