Intamplari la bibleoteca
|
13 Jul 2008, 17:57
|||
|
|||
McGonagall tocmai aparuse in spatele lor, isi daduse seama cumva...
"Acum ce ne facem?" intreba Debora. "McGonagall e destul de severa cand e vorba de chestii din astea" "Nu iti mai face atatea probleme" spuse Shery. "Asa e" afirma si Ada. "Ii vom spune ca doar cautam o carte si..." "Veniti imediat" se auzi din nou vocea dura a profesoarei. Fetele o urmara in liniste, mergind repede in urma ei, fiecare gandindu-se ce argument ii va da profesoarei. Ajunsera in sfarsit la birou cand McGonagall li se adresa: "Veti intra pe rand si fiecare din voi imi va spune ce faceati acolo. Domnisoara tu prima" Si arata spre Jade. "Si inca ceva, ma veti astepta cate doua in diferite locuri ca sa nu puteti inventa ceva. Voi doua " si arata spre Debora si Ana" in coltul acela, iar voi doua in partea cealalta a coridorului." Acum le aratase pe Ada si Shery. dupa toate astea McGonagal isi misca bagheta si arunca o vraja astfel incat fetele sa nu se poata misca, si astfel cele doua grupuri sa nu poata vorbi intre ele. "Nu voiam sa dezvalui puterea mea asa curand dar vad ca nu am de ales. Spuse Debora. "Dar ce poti sa faci? Nu stiam ca ai si tu o putere!" zise Ana. "Pai... da... sunt telepatica. E o chestie mai ciudata dar asa mam nascut. Acum..." Si De bora inchise ochii si se concentra la celelalte colege. Aproape reusise dar... OCC:nu stiu ce mia venit cu chestia asta cu telepatia, dar dak nu va place pot sa sterg msg ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O zi la bibleoteca | Evelina R. Potter | 3 | 1,304 |
25 Jul 2011, 20:32 Last Post: James Sirius Potter |