chasing a rumor
|
29 Dec 2012, 01:35
|||
|
|||
Ridica usor din sprancene cand vazu hotararea cu care dadu acel pahar pe gat. Era placut impresionat chiar daca o stia in stare de multe alte lucruri. Lui, chiar daca bautura se bea in shot-uri, ii placea sa o savureze mai bine, asa ca, desi era la al treilea pahar, lua doar o cantitate mai mica din bautura si asezase paharul din nou pe masa, neschimbandu-si pozitia de mai devreme.
Dadu din cap incet la cuvintele ei, lasandu-si privirea in jos si zambind usor in coltul buzelor. "Asa deci...si daca ar fi doi Aurori? Si daca is 3..sau 4...sau 8 urori, la o petrecere a burlacilor..ce te faci? Bineinteles, presupunand ca eu, salvatorul tau, nu as fi aici. Altfel, cu mine aici, poti sa te simti in siguranta, normal." Insa n-o lasa sa raspunda pentru ca imediat apoi un profesor il zari pe Charles si era deja in fata mesei lor, stand cu mana intinsa si cu un zambet larg pe fata. Isi dadu ochii peste cap, inclestandu-si maxilarul, dar atata cat sa inteleaga Nina prin ce teroare tebuie el sa treaca si se ridica de la masa,dand mana cu acel profesor si schimband rapid,dar foarte rapid niste vorbe. Intr-un final, dupa vreo 2-3 minute reusi sa scape de el si se aseza rapid la loc, tragandu-si scaunul aproape de masa privind-o imbufnat pe Nina. "Vezi? Asta numesc eu pericol! Daca te agatau pe tine, ce ma faceam apoi? Asa, macar te-am salvat eu.." ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|