A unexpected events
|
30 Dec 2012, 14:45
|||
|
|||
Cand ajunse langa fantoma si James incepu sa vorbeasca cu fantoma, il prinse de umar si se duse putin in spatele sau pentru a fi sigura de ceva sau sa il traga pe baiat daca avea sa ii atace cu farse sau glume. Buzele i se dusera langa urechea baiatului si incepu sa ii sopteasca ceva.
- Chiar pare suparat,James. Tu il stii mai bine decat mine dar nu stiu ce sa zic. Nu vreau sa ne faca ceva... sau tie mai ales ca esti in fata, spuse aceasta putin suspicioasa Era suspicioasa dar in acelasi timp avea si o mica teama in sange. Nu mai stia ce sa faca si ce sa zica iar in momentul in care fantoma auzi cuvintele baiatului isi ridica privirea spre el si ofta usor. Ochii Irinei i se marira iar mainile ei incepusera sa stranga putin umarul baiatului. Ce era cu fantoma aceasta de nu scotea nici un cuvant si doar ofta? Chiar era o mare prostie ca s-a gandit sa fie draguta. -Nu mai pare o idee asa buna precum mi s-a parut la inceput. De ce ofteaza? Mi se pare putin cam...ciudat. Nu sunt sigura de ce se intampla acum, spuse ea zambindu fals lui James Ce ar fi putut face ei unei fantome care nici macar nu doream sa le spuna ce are? Acum era si ea sigura ca iar incepea sa faca prostii si sa actioneze fara sa se gandeasca mai bine inainte. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|